Skip to main content

Leermatten en getallenlijnen

Uitrollen en direct aan de slag!

Getallenlijnen

✓  De Beweegbox 3-4
✓  De Beweegbox
5-6

Er zijn diverse getallenlijnen toegevoegd aan De Beweegbox. Van 5 of 10 meter lang en enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt. Bij een enkelzijdige getallenlijn zijn de vakjes gevuld met getallen. Bij een dubbelzijdige getallenlijn heeft één zijde vakjes met getallen en is de andere zijde leeg.

In De Beweegbox 3-4 vind je twee getallenlijnen t/m 100: een dubbelzijdige getallenlijn van 10 meter én een enkelzijdige getallenlijn van 5 meter lang.

In De Beweegbox 5-6 vind je een dubbelzijdige getallenlijn t/m 100 van 5 meter lang én een getallenlijn tot 1000.

Slangenmat

✓  De Beweegbox 3-4
✓  De Beweegbox 5-6
✓  De Beweegbox 7-8

De Slangenmat is een multi-inzetbare mat. Deze mat is uitermate geschikt om diverse oefenkaartjes op te leggen en om met diverse werkvormen aan de slag te gaan. De springkikkers worden regelmatig gebruikt als pion op deze Slangenmat. De uitleg van het spel en de keuze van de oefenkaartjes vind je telkens in de spelomschrijving op de spelkaart.

Klokmat

✓  De Beweegbox 3-4
✓  De Beweegbox 5-6

Met de klokmat laat je kinderen – op een speelse, bewegende en actieve manier – kennis maken met de analoge en digitale klok.

Er is een grote en kleine wijzer van hout toegevoegd. De leerlingen gebruiken deze wijzers om de klok op de juiste tijd te zetten.

Onder de analoge klok zijn de dagdelen van een hele dag zichtbaar. Je ziet in deze tijdbalk de start- en eindtijden van de dagdelen.

Lettermat

✓  De Beweegbox 3-4

In groep 3 leren de leerlingen lezen. Met de lettermat kunnen de leerlingen oefenen met de aangeboden letters. De kleuren horen bij de verschillende klanken.

De lettermat wordt bij diverse spelkaarten ingezet. Ook kun je de lettermat op een heleboel andere manieren inzetten.

Leermat, breuken, procenten en kommagetallen

✓  De Beweegbox 5-6
✓  De Beweegbox 7-8

Met deze leermat worden diverse spellen gespeeld. Er kunnen breuken tot het getal 4 gekoppeld worden aan de getallenlijn in combinatie met een kommagetal. Ook kun je de procenten koppelen.

De waarde van kommagetallen kun je inzichtelijk maken door diverse kommagetallen met een, twee of meerdere decimalen te laten plaatsen op de getallenlijn.

Hét totaalproduct op het gebied van bewegend leren!

Zelf inhoudelijk beoordelen? Vraag onze gratis digitale zichtzending aan!

Vraag aan!