Skip to main content

Betalen per maand

Waarom en hoe werkt het?

De Beweegbox aanschaffen als school, met een vast bedrag per maand is het zo geregeld. Of je nu geïnteresseerd in een oplage of 1,2 of 3 Beweegboxen, we snappen dat de aanschaf een kostenplaatje met zich mee brengt. Daarom maken we het mogelijk om De Beweegbox ook in 24 maanden te betalen. Wel zo gemakkelijk.

De Beweegboxen

Met “betalen per maand” willen we de aanschaf van De Beweegbox toegankelijker maken voor elke school. Het kan zomaar zijn dat er momenteel geen subsidie-potje of budget beschikbaar is maar dat je wel graag aan de slag wil met De Beweegbox. Door de betaling in termijnen te voldoen, betaal je in kleine en overzichtelijkere delen de aanschaf van De Beweegbox.

Deze regeling is vergelijkbaar met een mini hypotheek. De kosten worden over een periode van 24 maanden uitgesmeerd + een vast rente percentage. Na 24 maanden is jouw school eigenaar van De Beweegbox en is deze volledig afbetaald. In deze gehele periode maakt je school al gebruikt van De Beweegbox. Afhankelijk van de grootte van de order varieert je maandbedrag.

Betalen in termijnen

In 5 stappen & 24 maanden

Stap 1

Stel je bestelling samen.

Op onze website vind je alle info over de didactische en fysieke inhoud van De Beweegbox. In onze shop stel je gemakkelijk je bestelling samen. We begrijpen het als je hier advies bij wil. Neem daarvoor contact met ons op, dan helpen we je bij dit proces.

Ben je er al helemaal uit? Top! Dan kun je het bestelproces volgen.

Stap 2

Kies voor “betalen per maand”.

Via onze shop:
Kies in de afrekenmodule voor “betalen per maand”. Als je via onze shop bestelt kun je in de laatste fase van het bestelproces kiezen voor “betalen per maand”.

In overleg:
Maak kenbaar dat je gebruik wil maken van “betalen per maand”. Samen bespreken we je bestelling en de mogelijkheden voor deze optie.

Stap 3

We nemen contact met je op en beoordelen je aanvraag.

Nadat duidelijk is welke Beweegboxen besteld gaan worden, gaan we kijken naar je financieringsaanvraag. Dit betekent dat we gaan beoordelen of je in aanmerking komt voor de optie “betalen per maand”. In overleg besproken we je wensen en de startdatum.

Op dit moment zit je nog nergens aan vast.

Stap 4

Opmaak van je contract

Nadat duidelijk is welke producten je gaat afnemen, welk maandbedrag je gaat betalen, wanneer De Beweegboxen geleverd gaan worden & wanneer je start met de maandelijkse betalingen maken we je contract op. Beide partijen ondertekenen dit contract. Na ondertekening ben je verplicht aan je betalingsverplichtingen te voldoen.

Stap 5

Levering van je bestelling.

Na ondertekening van je contract gaan we je bestelling in orde maken. De Beweegbox(en) worden op de afgesproken plek en datum geleverd. Veel beweeg- en leerplezier met De Beweegbox.

24 maanden

Overzichtelijke kosten opgesplitst in 24 termijnen.

Wij gaan ervoor zorgen dat jouw school zo snel gebruik kan gaan maken van De Beweegbox(en). Jij zorgt ervoor dat er elke maand, 2 jaar lang aan de overzichtelijk maandelijkse betalingsverplichting wordt voldaan. Win-win!

Rekenvoorbeeld

Wat worden de maandelijkse kosten?

In dit voorbeeld gaan we uit van de aanschaf van 1 Beweegbox (t.w.v. €1995,-)

Kredietbedrag:
€1995,-

Termijnbedrag per maand:
€99,75

Jaarlijks rente percentage:
10%

Duur kredietovereenkomst:
24 maanden

Totaal te betalen bedrag:
€2394,-

Afhankelijk van je bestelling stijgen of dalen de maandelijkse kosten. In overleg maken we een contract op met daarin gespecificeerd wat je koopt en welke betalingsverplichtingen hieraan verbonden zijn.

Na het aangaan van deze kredietregeling ben je verplicht maandelijks het termijnbedrag in de afgesproken 24 maanden te voldoen. Het is ook mogelijk om tijdens deze regeling het volledige openstaande bedrag in één keer voldoen.

In een vrijblijvend gesprek bespreken we samen jouw “betalen per maand” mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Wat is inbegrepen?

✓  Gratis transport
✓  Gratis opstellen contract

Bij een afbetalingsregeling zoals “betalen per maand” hoort een contract. Het opmaken van dit contract kost tijd en geld. Deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Ongeacht hoe je betaalt. Transport kosten brengen we niet in rekening. Al onze artikelen worden gratis op je school geleverd.

De Beweegbox materiaal

Overzichtelijke kosten!

✓  Een vast bedrag per maand
✓  Automatisch incasso
✓  Geen addertjes onder het gras

Nadat alle randvoorwaarden voor de contractovereenkomst duidelijk zijn, stellen we je contract op. Hieruit komt altijd een duidelijk te betalen maandbedrag. Middels een machtiging die je aan ons verstrekt zorgen we voor een automatisch incasso. Deze schrijft maandelijks automatisch je maandbedrag af. Verwacht hier bovenop geen extra kosten of addertjes onder het gras. Afspraak is afspraak.

Hét totaalproduct op het gebied van bewegend leren!

Zelf inhoudelijk beoordelen? Vraag onze gratis digitale zichtzending aan!

Vraag aan!