Skip to main content

Partijen

We zijn trots met onze samenwerkingen!

Zit met Pit!

Laat kinderen niet zitten

Yolanda van Hoorn is de oprichter van Zit met Pit. Ze heeft ervaring met het toepassen van de juiste houding en beweging door haar ervaring als oefentherapeut. Zit met Pit helpt scholen bij hun reis naar een meer dynamische lesdag en verzorgt hiervoor diverse workshops door het hele land.

Zit met Pit verzorgt workshops voor De Beweegbox zodat er een goede kick-off plaatsvindt. Hierdoor weet je precies wat De Beweegbox inhoudt en op welke momenten je het allemaal kunt inzetten. We vinden het erg belangrijk dat collega’s het middel kennen en weten hóe en wanneer ze het kunnen inzetten.

Hogeschool de Kempel

Dé Hogeschool voor (aankomende) leraren

Op Hogeschool de Kempel hebben we in het schooljaar 2022-2023 twee workshopdagen mogen verzorgen over De Beweegbox. Hierdoor hebben al veel studenten kennis mogen maken met De Beweegbox.

De Beweegbox zal dit jaar verschijnen in een boek! Het wordt een boek met als onderwerp ‘de dynamische schooldag’ waarin theorie wordt gekoppeld aan de praktijk. De rest houden we nog even geheim! Twee leraren van Hogeschool de Kempel zijn bezig het met het schrijven van dit boek en hiervoor wordt onder andere De Beweegbox ingezet.

Daarnaast zijn we met Hogeschool de Kempel in een ontdekkende fase om studenten van mee te nemen in de ontwikkeling van De Beweegbox voor de groepen 1 en 2.

Mulier Instituut

Sociaalwetenschappelijk sportonderzoeksinstituut

Het Mulier Instituut is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Het instituut werkt op project- en programmabasis intensief samen met universiteiten en hogescholen, onderzoeksinstellingen als RIVM, SCP en CBS, koepelorganisaties zoals VSG en NOC*NSF, en het Kenniscentrum Sport & Bewegen.

Het Mulier Instituut heeft in samenwerking met het Kenniscentrum Sport & Bewegen het Bewegend Leren Platform ontwikkeld. Zowel het Mulier Instituut als Kenniscentrum Sport & Bewegen zijn beide onafhankelijke partijen op het gebied van bewegend leren.

Bijles juf Laura

Praktijk voor Bijles/Huiswerkbegeleiding en onderwijsmateriaal

Laura Beekmans is de oprichter van Bijles juf Laura. Ze is in 2020 gestart met haar praktijk voor bijles en huiswerkbegeleiding in Oirschot. Ook heeft ze in 2020 een webshop geopend waarin ze diverse getallenlijnen en beweegmatten verkoopt. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt door verschillende praktijken en basisscholen. Een aantal van deze getallenlijnen en beweegmatten zijn te vinden in De Beweegbox.

MAZE subsidies

Subsidies die DROMEN waarmaken

Maze Subsidies heeft als visie dat goed onderwijs op eenzelfde kwaliteitsniveau voor iedereen toegankelijk moet zijn. Hierbij als uitgangspunt dat ieder mens in Nederland en overal ter wereld hier recht op heeft.

MAZE Subsidies is de ervaren sparringpartner die de juiste financiering koppelt aan de projecten waar jij van droomt. En dat niet alleen, omdat zij begrijpen dat jij je liever richt op de uitvoering van jouw plannen, verzorgen zij het volledige subsidietraject van aanvraag tot de administratieve verantwoording.

Hét totaalproduct op het gebied van bewegend leren!

Zelf inhoudelijk beoordelen? Vraag onze gratis digitale zichtzending aan!

Vraag aan!